Julmarknad 1 december kl 11-15

Så här blir det:
I kaffestugan nere vid dansbanan kan du köpa varm dryck (kaffe, te eller choklad), bullar kakor eller nygräddade våfflor med sylt och grädde. I Bystugan strax bredvid säljer hembygdsföreningen Amarillis glögg och pepparkakor.  Vi har också laddat upp med godisremmar i mängder, och på korvsidan brassar vi både kokt och grillad samt – nytt för i år – även grillad kycklingkorv.

Hela området kommer att vara proppfullt med marknadsstånd där du kan köpa en mängd olika trevliga presenter till dig själv eller någon annan, t ex närproducerad honung, vackra sömnader, stickerier, snickerier och sniderier, hembakade kakor, bullar och godsaker.

Vill du pusta ut och sitta ned i lugn och ro kan vi rekommendera caféet i Timmerstugan  där du kan köpa fika med smarriga hembakta bullar och kakor eller varför inte en god skinksmörgås!

Lotteri och chokladhjul med fina vinster har vi också. Ponnyridning från cirka kl 12. Tomten har också lovat att komma och hälsa på även i år! Tomten kommer vid 12.30, så gå inte hem för tidigt om du vill ha chansen att berätta vad du vill ha i julklapp!

Vi ser helst att du betalar fika och korv med kort, så minskar vi på kontanthanteringen. Alla våra egna försäljare tar kort, och många (men vi kan inte garantera alla) av de som säljer vid marknadsstånden har också Swish. Gratis parkeringsmöjligheter finns för den som är ute i god tid.

Mycket varmt välkommen!

Väderprognos:

Vädret på lördag

Vill du hjälpa till med försäljning eller annat på julmarknaden är du mycket varmt välkommen. Ju fler vi är desto mer kan vi erbjuda våra marknadsbesökare. Kontakta oss på tel 076-176 4545

Det är ganska fullt med försäljare nu, men vi kan alltid klämma in en till:

Du som vill boka en försäljningsplats, anmäl dig här.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.